A w naszej ofercie...

 

Wytwarzamy patriotyki, poloniki oraz uzbrojenie ochronne wyłącznie metodami tradycyjnymi. Specjalizujemy się głównie w polskich ryngrafach patriotycznych. Często stosujemy już zapomniane techniki obróbki metalu. Nasze produkty wykonywane są całkowicie ręcznie z niewielkim tylko zastosowaniem narzędzi mechanicznych (wiertarka). Każdy wyrób sygnowany jest puncą Pracowni LORICA.

Większość naszych produktów to projekty autorskie więc są unikatowe, jedyne i niepowtarzalne, lecz staramy się zawsze utrzymywać je w klimacie epoki historycznej jaką w danym momencie odtwarzamy. Wykonujemy również kopie przedmiotów historycznych.

Nasze wyroby najczęściej powstają na tzw. zamówienie, a czas realizacji projektu wynosi 2 tygodnie do 1 miesiąca (wszystko zależy od skali trudności wykonania zamówienia). Poniżej można znaleźć wyroby, które aktualnie można nabyć - czas oczekiwania na przesyłkę od momentu zakupu to 2-3 dni robocze.

Zachęcamy do kontaktu - tel.: 661-194-097 lub e-mail: lorica.ks@gmail.com

aktualna

n allegro   n olx 

DO NABYCIA MIĘDZY INNYMI:

 

Obowiązek informacyjny - INFORMACJA O PRZETWARZANIU DANYCH OSOBOWYCH

Szanowni Państwo! Administratorem Państwa danych osobowych jest Katarzyna Szczygieł prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Pracownia Artystyczna LORICA 32-040 Świątniki Górne, ul. Królowej Jadwigi 19, zwana dalej Administratorem. Dane osobowe otrzymaliśmy od Państwa w trakcie kontaktu w celu przyjęcia zlecenia i dokonywania zakupów naszych wyrobów. Dane osobowe przetwarzamy, ponieważ są one niezbędne do kontaktu z Państwem w celach związanych ze świadczeniem zamówienia towaru, usługi sprzedaży i wystawienia faktury. W celu zakupu naszych towarów wymagamy podania: imienia i nazwiska, adresu zamieszkania, adresu dostawy, numeru telefonu lub adresu e-mail. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak brak Państwa zgody na wykorzystania danych osobowych będzie skutkował brakiem możliwości kontaktu w celu zamówienia towaru i wystawienia faktury. W związku w przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Państwu wobec Administratora prawo do dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, ograniczenia, usunięcia, czy wniesienia skargi do Prezesa UODO. Państwa danych nie udostępniamy podmiotom trzecim. Jedynie, gdy wystąpią o to uprawnione organy administracji publicznej. Państwa dane osobowe są przechowywane w trakcie realizacji zamówienia, a także po jego wykonaniu tak długo jak wymagają tego przepisy prawa w celu dochodzenia roszczeń z Państwa strony i wykonywania obowiązków wynikających z przepisów prawa. Państwa dane nie będą przekazywane poza obszar Unii Europejskiej. Administrator dokłada wszelkich starań, aby zapewnić pełną ochronę Państwa danych osobowych zgodnie z obowiązującymi przepisami. Dane do kontaktu z administratorem: adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., adres pocztowy: Pracownia Artystyczna LORICA Katarzyna Szczygieł 32-040 Świątniki Górne, ul. Królowej Jadwigi 19.